Algemene voorwaarden

Bij reservering krijgt u een bevestingsmail, controleer deze goed. Na ontvangst van die mail, dient u binnen de 14 dagen een voorschot van 40% van de huursom te storten, anders vervalt uw reservering! Het eindsaldo dient uiterlijk vier weken voor aankomst te worden overgemaakt naar onze betaalrekening. Vermeld duidelijk het reserveringsnummer (mededeling) dat vermeld is op uw bevestiging.

We berekenen geen reserveringskosten of dossierkosten. Eventuele wijzigingen in de reservering horen we graag zo snel mogelijk.

Als de aanbetaling niet op tijd wordt ontvangen, kunnen wij besluiten de reservering ongedaan te maken. Een reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te worden voldaan. Bij reservering van een accommodatie binnen 8 weken voor aankomst dient de gehele reissom binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan.

Annulering Tot 16 weken voor aankomst 25% van de totale kosten. Vanaf 16 weken voor aankomst 40% (het voorschot) van de totale kosten. Vanaf 4 weken voor aankomst 100%. Bij terugbetaling voorschot wordt steeds extra 25 euro administratie kosten gerekend. Indien u dit wenst kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Dit is mogelijk bij de meeste banken en verzekeringsmaatschappijen.

In de accommodaties mag niet gerookt worden. Indien blijkt dat er in de accommodatie gerookt is, rekenen we extra reinigingskosten. In sommige chalets zijn huisdieren toegelaten. Bij de eindcontrole dient geen enkel spoor van het huisdier achter te blijven. Er wordt €100 waarborg gevraagd bij aankomst (contant te betalen) Bij vertrek wordt €50 schoonmaak (verplicht) van de waarborg ingehouden. U ontvangt het restant van de waarborg van €50 terug als na de eindcontrole blijkt dat de accommodatie en de inventaris in goede staat verkeren. In andere gevallen zal een bedrag op basis van de kostprijs van de borgsom ingehouden worden.

Aankomst voor de chalets op dag van aankomst na 16 uur, vertrek op dag van vertrek voor 10 uur. Meld u bij aankomst bij de Receptie / Bar.

Aankomst voor de kampeerplaatsen op dag van aankomst na 14 uur, vertrek op dag van vertrek voor 12 uur. Meld u bij aankomst bij de Receptie / Bar.

Auto verplicht op parking, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen voertuig. (LBDR is niet aansprakelijk voor schade aan uw voertuig).

Eten, drinken en roken verboden aan zwembad.

Verboden eigen drank en voeding te nuttigen op het terras van de bar.