Er is nog plaats op zowel de camping als in de chalets voor seizoen 2018.

Le Balcon des Raspes heeft 16 houten chalets met alle comfort en een gezellige mini camping en bevind zich op ca. 650 m boven de zeespiegel in een bosrijke omgeving met zuivere lucht vlakbij de rivier de Tarn. We hebben een grote speeltuin waar kinderen kunnen voetballen, tafeltennissen of plezier hebben in het opblaasbare kasteel, deelnemen aan de animatie, etc. Er is wifi in het restaurant (dat directe toegang geeft tot het terras naast het zwembad) waar u koffie, thee of een koud drankje, een snack met friet, lunch of diner kunt nuttigen. Op verzoek kunnen we 's ochtends uw brood, stokbrood en vers gebakken croissants verzorgen, of we kunnen u een ontbijt serveren in het restaurant of op het terras.

De "Raspes-trein" stopt bij St.Victor. Deze steekt de Raspes over en tijdens de reis van ongeveer een uur, kunt u het prachtige lokale landschap bewonderen.

Tijdens uw verblijf biedt onze mooie departement (Aveyron) vele mogelijkheden om oude dorpen te bezoeken en "De route van de Heren van Rouergue" te volgen met middeleeuwse kastelen of dorpen van de Tempeliers. U kunt ook het viaduct van Millau en zijn kleine tentoonstelling bewonderen die de bouw van de wereldberoemde brug uitlegt. En dan is er de stad Millau zelf, beroemd om zijn handschoen!

Voor degene die op zoek zijn naar een meer actievere vakantie, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van kanoën, abseilen, karten, paragliding of canoyning. U ziet: er is voor elk wat wils.

Of u nu kiest voor een huisje of kamperen, in het hoog- of laagseizoen, onze familie zal er alles aan doen om van uw verblijf een mooie en aangename herinnering te maken.

Tot binnenkort,
Richard, Marriëlle, Tygo, Jade en Jakko, "Le Balcon Des Raspes".

familieGroeneweg
Wij zijn geopend van 21/04/2018 t/m 04/11/2018