Le Balcon Des Raspes

Le Balcon des Raspes heeft 16 bosrijke chalets met alle comfort en een gezellige mini camping. In het voor- en naseizoen is de camping uitermate geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Bomen en volwassen aanplant zorgen voor voldoende schaduw. Vanaf de gehele camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht. De naam zegt alles "Le Balcon Des Raspes". Zowel vanuit de camping als in de directe omgeving zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. In het hoogseizoen richt de camping zich speciaal op gezinnen met kinderen tot de leeftijd van zo’n 12 jaar. Een paar keer per week worden er voor hen diverse activiteiten georganiseerd. Op Donderdag is er vanuit de camping een Kano tocht over de Tarn onder de brug van Millau door, aansluitend is er de wekelijkse LBDR barbecue.

Met uitzondering van de wasmachine en wasdroger zijn alle voorzieningen gratis. In het hoofdgebouw vindt u een sfeervol ingerichte bar, restaurant en daarbij een buitenterras. Er is WIFI in het horeca gedeelte en op het terras.

Er is een 'épicerie' op 500 meter voor de “vergeten” boodschappen. Natuurlijk brengt de bakker elke morgen verse stokbroden, croissants en pains au chocolat. U kunt er voor kiezen een geheel verzorgd ontbijt te nuttigen bij uw chalet of campingplaats

In het hoogseizoen is onze camping geheel autovrij (m.u.v. aankomst- en vertrekdagen) en kan de auto geplaatst worden op het parkeerterrein.

Tijdens uw verblijf biedt onze mooie departement vele mogelijkheden om oude dorpen te bezoeken en "De route van de Heren van Rouergue" te volgen met middeleeuwse kastelen of dorpen van de Tempeliers. De grotten van Roquefort zijn zeker een bezoek waard. U kunt het viaduct van Millau en zijn kleine tentoonstelling bewonderen die de bouw van de wereldberoemde brug uitlegt. Een dag doorbrengen aan één van de stranden aan de Tarn is ook aan te bevelen. Voor degene die op zoek zijn naar een meer actievere vakantie, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van kanoën, abseilen, karten, paragliding of canoyning. U ziet: er is voor elk wat wils.

Of u nu kiest voor een huisje of kamperen, in het hoog- of laagseizoen, onze familie zal er alles aan doen om van uw verblijf een mooie en aangename herinnering te maken.

Tot binnenkort,
"Le Balcon Des Raspes"